Guilty pleasures 

Otroligt nog så var det faktiskt hela två personer som gissade rätt: Snove och Pernilla. I alla fall om man kombinerar deras gissningar på rätt sätt.

Igår tvingade jag med mig Marcus till Londons O2-arena för att se... Hanson! Det bär emot lite (mycket) att erkänna det så här offentligt, men den där sommaren när jag var fjorton år så var jag huvudlöst förälskad. Då påstod jag bestämt att det var Zac som var min favorit, fast egentligen så var det Taylor. Men man kan ju inte vara som alla andra.

Men hur hett jag än önskade så lyckades jag aldrig få se dem live. De kom ju aldrig till Malmö...

Och så igår, ungefär exakt fjorton år senare (halva mitt liv, eeek) så gick den gamla drömmen i uppfyllelse. Och det var långt över förväntan! Jag trodde att jag skulle sitta där och nicka med lite och på så sätt som pliktskyldigast tillfredsställa fjortisen inom mig.

Men tror ni inte att de där sedan länge bortglömda känslorna smög sig upp till ytan? Efter bara ett par låtar så kände jag mig precis så bubbligt lycklig som jag skulle gjort då. Och trots att jag inte hört låtarna på mer än tio år så satt texterna där så totalt att jag kunde sjunga med i vartenda ord.

Kort sagt: en mycket lyckad kväll!

Nu blir det några bilder också.


Konserten hölls på IndigO2 och tyvärr var det här den enda bilden jag kom mig för att ta - på insidan av den berömda igelkotten! Smart.


Pöjkar på scen.


De soloade också, var och en för sig. Först Zac...


... sedan Ike...


... och till slut Taylor.

Och ja, de spelade naturligtvis Mmmbop också.


Kommentarer
saralovisa säger:

2011-12-01 @ 08:46:02
Anonym säger:

Äärsch jag skulle ju skriva hur jäkla glad jag är för din skull som fick se dom tillslut!:)

2011-12-01 @ 08:47:06

Åhh, det var ju evigheter sedan jag hörde dem! Jag visste inte att de fortfarande spelar :O Guu så skoj att få se sina tonårsidoler! :D Det känns lite sorgligt att alla mina tonårsidoler är döda.. nästan alla iaf. :P

2011-12-01 @ 18:37:02
Kattis säger:

HAHAHAHAHAHA! Fan vad häftigt, och sjukt; jag tänkte senast i förrgår att jag ville skriva ett inlägg om när du första gången skulle visa oss alla mmmbop i Kattvik, minns du? Får nog göra det snarast ändå...

2011-12-02 @ 06:50:37

Haha, Kattis, det där minns jag faktiskt inte. Jag minns dock att jag lyssnade på dem konstant en hel Kattviksommar. Stackars alla andra. Nu är jag nyfiken så du får ta och skriva det där inlägget snarast!

2011-12-02 @ 11:00:47
Snove säger:

Åh, jag minns den där sommaren. Och jag som fick en mix med dem från dig.. Och alla texterna.. och alla planscher som var uppsatta i vårt rum.. Och musiken som gick på repeat om och om igen..

Det var en fin sommar!Och ja, jag är liiiiiiite avundsjuk på dig som fick gå och se dem!!

2011-12-04 @ 15:19:23Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...