Jag har ett liv, jag lovar 

Jag insåg nyss att jag på senare tid bara varit inspirerad att skriva om gym och om jobbet. Det får mig ju att verka vara värsta gym-freak-geeken och det är ju inte så bra. Kanske skulle jag skriva om resten av mitt liv då och då?

Igår råkade det bli pubcrawl. Det var inte meningen, det bara blev så. På jobbet har vi varje fredag "borrel" klockan fem, dvs vi börjar dricka då helt enkelt. Efter det tog vi, jag och Elisabetta och Tim, oss till en pizzeria i stan där vi mötte Marcus, åt pizza (nähä) och drack någon öl till. Därifrån gick vi till en pub där en annan av våra vänner befann sig, och där vi träffade Edo också.

Den där andre vännen är trevlig men han försvann liksom så vi drog vidare till en liten jazzbar. Och efter en halvtimma eller så där så var vi så uttråkade att vi gick till en annan bar med ölservering ute på en pråm på kanalen.

Så fem olika ställen drack jag öl på, men det sista var nog det trevligaste. Jag är inte helt säker på om det berodde på antalet öl jag redan fått i mig.

Och ikväll är det såklart årets stora händelse. Konstigt hur nationalistisk man blir när man bor utomlands. I Holland är det ytterst pinsamt att gilla Eurovision (de har slagit rekord genom att INTE kvalificera sig till finalen sju år i rad), men eftersom Edo är den ende jag känner med TV så övertalade jag honom att låta oss komma och titta hemma hos honom. Det krävdes MYCKET övertalning ska jag säga, och involverade en kladdkaka.KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...