God sallad (eller inte) 

Min käre man tar god hand om mig. De närmaste tre månaderna kommer jag att jobba hårt på min doktorsavhandling så han har lovat att vara hemmaman åt mig (trots att han nästan spenderar mindre tid hemma än jag gör). Fantastiskt eller hur?

Igår lagade han god middag åt mig bestående av quiche och sallad. Dock suger han på att göra salladsdressing, både enligt mig och enligt honom själv, så det fick jag göra. För att matcha dressingen till salladen undrade jag vad som fanns i den.

"Potatis" svarade han.

Jaha. Men vilken god sallad då.

Han lyckades inte få ur sig något mer på en lång stund utan blev alldeles röd i ansiktet av kvävt skratt. Jag fick själv ta reda på vad salladen innehöll (och det var inte potatis). Min man kan fortfarande inte förklara vad som fått honom att säga potatis. Jag tror att det är för att han är holländare, och holländare älskar som bekant aardappelen.


Marcus njuter av belgisk öl i BelgienKommentarer
Emma säger:

Åh, tack så mycket!

Det är helt okej! (:

2011-05-30 @ 17:11:42
Elin säger:

sv, Edguuy! Gamla favoriter! Tack för tipset om Gamma Ray, har hört talas om dem men inte lyssnat något direkt på dem.. Kul att leta igenom något nytt... och nej visst är det inte särskilt vanligt.. Har bara ett litet troget gäng metalfans som jag följer haha ;P

2011-05-30 @ 19:27:34Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...