Eurovision 2011 

Ja, kladdkakan blev misslyckad enligt mig eftersom den bara var kladdig, inte sådär gott seg. Men den smakade rätt i alla fall så jag får väl prova igen helt enkelt. Och Edo och Elisabetta och Marcus åt tillräckligt mycket av den för att övertyga mig om att den var god.


Jag tror jag lyckades omvända de där tre, för det var en riktigt trevlig kväll faktiskt, trots att det bara var vi fyra och trots att det var Eurovision vi ägnade oss åt. Synd bara att det bara var ett tiotal löjligt löjliga bidrag, det blev lite för lite skratt. Fast drickleken gjorde det hela bättre såklart. Vi drack upp alldeles för mycket av ölen, men höll oss som tur var från vodkan och romen.

Hos oss var Irland favoriterna, för deras fantastiskt fula dräkter, deras otroliga hår, deras "dans" och den hemska låten. The whole package liksom. Fast Moldova var också roliga.


Men mot slutet av kvällen hoppade både jag och Elisabetta i soffan medans Sverige och Italien slogs om andraplatsen. Det blev så spännande att vi glömde bort att det var Eurovision vi hejade till! Så allt som allt en trevligt blöt och sen kväll i goda vänners lag.
KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...