Veckans manikyr: OPI Nomad's Dream 

Jag inser förstås att inlägget inte riktigt lever upp till titeln. För det första har jag inte tid att pyssla med naglar nuförtiden utan lackar snabbt och slarvigt varannan söndag. Dessutom pallar jag sedan inte lägga ut bilder av det på bloggen.

Men det är inte värt det ändå, för mitt lackande kan knappast kallas manikyr; det är ju bara en enda färg. Jag är inte tillräckligt tålmodig för något mer fancy.

Så. Veckans Manikyr kommer långt ifrån varje vecka och är inte en manikyr. Därför har jag ändrat namn på kategorin. Till Naglar helt enkelt.

Till saken. Egentligen orkar jag inte lägga ut bilder som sagt, eftersom det involverar en städning av soffbordet jag brukar använda som underlag. Men alla gör visst sådana där hålla-om-flaskan-bilder så det kan ju jag också göra. En vit (knottrig) vägg som bakgrund och vips så har man en bild.

Anledningen till att jag tog mig tid att ta en bild ändå är att jag insåg hur mycket jag gillar färgen och kände att jag borde informera världen om den. OPI Nomad's Dream är subtil men uppfriskande och vad mer kan man önska en sommardag?


Den mycket omtalade bilden vid det här laget: OPI Nomad's Dream

Och efter allt det snacket så gör bilden ändå inte färgen rättvisa. I verkligheten är den mer mjukt pärlemorfärgad och mindre gammelrosa.


Kommentarer
Rebecka säger:

Visst var den :D Allt bra med dig? :D

2011-06-05 @ 23:10:24
CJ säger:

Fint!

2011-06-07 @ 13:31:24Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...