OCD? 

Oj, det blev ett sent uppvaknande idag, men ibland behövs det. Idag ska jag inte jobba, kan jag inte jobba, måste jag låta bli att jobba.

Frukosten var i alla fall njutbar. Den bestod av min version av en ISO-frukost, det vill säga långt ifrån lika hälsosam. Äggröra, icke-hälsosam ost, valnötter, äpplen, OJ och kaffe.


Anti-ISO-frukost

Anledningen att jag visar upp den här frukosten är inte för att den är speciellt fantastisk (fast den är god) utan för att den är ett perfekt exempel på mina OCD-tendenser.

Inget illa menat mot de som verkligen lider av Obsessive Compulsive Disorder, men ibland tror jag att jag har en mild form av det. Titta noga på bilden. Räkna valnötterna, ostbitarna och äpplebitarna. Du kommer att se att allt är jämt delbart med åtta. När jag sedan äter tar jag först två bitar äpple, sedan en bit ost med en halv valnötshalva, sedan en till bit ost med en halv valnötshalva, sedan två gaffelskopor (sked går ju inte an) äggröra och sedan två klunkar OJ.

Ehm. Den där sortens beteende borde man kanske inte medge på internet.

Det värsta är att om min käre man själ en äppelbit så blir hela min frukost förstörd. Och det gör han. Ofta.


Kommentarer
saralovisa säger:

Oh my vilken analys!

Men frukosten såg fantastiskt god ut :)

Haha nae det gjorde tyvärr inte det. Snarare kändes det som att kylskåpet blev varmt. Hoppas att jag inte fick pajjad mat :)

2011-06-11 @ 14:18:54
emilia säger:

men oj, är dte ngt du tänker på ofta? är dte som "lättare tvångstankar"?Tack så mkt :D

2011-06-11 @ 14:31:11

Usch ja, lite lättare tvångstankar lider jag nog av. Eller jag kommer fram till det "bästa" sättet att göra något på och sedan måste jag göra det exakt på det sättet även i fortsättningen. Jag glömde ju till och med att nämna anledningen till organisationen på tallriken: den övre gruppen ostbitar är de "bättre" bitarna, dvs de som kommer från mitten av osten. De ska ätas sist, tillsammans med gruppen av bättre valnötter.Ja, kanske jag borde söka hjälp?

2011-06-11 @ 15:55:39
eve säger:

Fin blogg, ha en bra lördag!

2011-06-11 @ 16:09:45

Oj, var inte min mening att du skulle tolka det så. Hade faktiskt ingen aning om hur gammal du är, men nu när jag vet kan jag tala om att jag inte tycker du är gammal. Och om det är till någon tröst trodde jag att du var yngre. Är det en tröst? Jag vet inte.Och det där med hjärnor. Jag tror inte att det finns några riktiga hjärnor. Iallafall har inte jag stött på några sådana, och jag vill inte heller. För hur roligt vore det? Man kan ju inte gå runt och vara normal.Till sist, för att göra denna kommentaren ännu längre så vill jag tillägga att den där frukosten såg delicious ut!

2011-06-11 @ 16:54:23

Såg mums ut

2011-06-11 @ 22:36:52

Åh vad goott :D känns som att saker känns godare när det ser nyttigt ut också ^^

2011-06-12 @ 15:04:59Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...