Uträkningar 

Idag har jag fyllt en fem-sex A4-sidor med uträkningar för att förbättra den kod jag spenderat fem dagar på att utveckla. Och det visar sig att resultatet inte är det jag hoppats på. Som tur är är ett icke-resultat också ett resultat i vetenskapsvärlden, men det hade varit sjukt mycket intressantare och haft mycket mer genomslagskraft om det HADE funkat.

Aja. Jag kan i alla fall använda mina uträkningar i mitt paper och attrahera lite fler citations. Citations är alltså när andra framtida papers säger "det här har jag fått från Velander et al" och antalet citations är det som visar hur bra man är. Ju fler citations, desto smartare tycker folk att man är. Och om jag gör de här uträkningarna först så kan ingen annan använda det jag kom fram till utan att citera mig, även om de också gjort dem.

Jag har också varit på gymmet igen, men det går inte så bra. Min mage är lite orolig vilket gör att jag inte vågar delta i de vanliga abs-övningarna (jag har fortfarande en hel del hang-ups). Jag anar att det kan vara IBSen som börjar igen, men jag hoppas verkligen inte det. Nu "straffar" jag mig själv för att jag låter rädslan styra genom att köra ännu hårdare med de andra passen, och det ger ingen bra känsla mentalt.

Äsch, det blir säkert bra så snart jag publicerat!


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...