Stressad Ändå 

Jag trodde att jag skulle bli mindre stressad när jag väl lämnat in det här utkastet, men nej. Istället är jag fullständigt paranoid att någon ska hitta något fel och att mina resultat ska visa sig vara helt felaktiga. Jag har naturligtvis testat allting om och om igen på olika sätt och från olika vinklar i tre år, och alla som läser det nu har läst det förut och tyckt att det var intressant. Men ändå, ändå så kör det runt i magen på mig av oro. Jag kommer inte att kunna slappna av förrän jag får ett email där det står att det accepterats. Om sisådär ett halvår antagligen.

Men idag ska jag börja skriva nya jobbansökningar. Vart ska man åka härnäst? Jag tror jag ska söka till bl a Princeton, LA och Melbourne. Skippar Japan den här gången faktiskt. Och så ska jag söka till Köpenhamn så klart!

I kväll blir det gym för första gången på hur länge som helst känns det som. Fast jag var ju där i lördags. Men innan dess hade det dröjt alldeles för länge. Låter jag som världens hälsofreak nu? För det är jag! Chips och coca cola och choklad äter jag aldrig till middag. Någonsin. Särskilt inte igår.


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...