Accepterad 

Mitt paper har blivit accepterat! Det måste vara rekordtid. Från det att jag lämnade in det till det att det blev accepterat tog det tolv dagar. Och sju av de tolv dagarna var det jag som slösade bort på att rätta till de sakerna reviewaren ville att jag skulle rätta till.

Som kontrast kanske jag ska tillägga att min kompis paper lämnades in för sex månader sedan och har fortfarande inte accepterats. Och det är inte för att det är dåligt.

Nu känner jag mig verkligen accepterad av vetenskapsvärlden. Jag har till och med blivit inbjuden att hålla ett föredrag om papert. Så pass inbjuden att de betalar hotell och flygbiljetter och allt åt mig. Synd bara att konferensen är i Edinburgh och inte i typ Brasilien.

Jag tycker att alla konferenser bör hållas i typ Brasilien.


Kommentarer
Trixie säger:

Skulle det inte bli typ tjatigt

2010-11-29 @ 16:37:14
Kattis säger:

Skulle du inte typ kunna hålla ett i typ Sverige eller typ Köpenhamn så man kan komma och kolla?Jag försöker fantisera ihop hur du håller ett sådant föredrag. De två olika alternativen på startmeningar är:

"Hur intressant är inte astrofysik?"

"Som ni alla vet har jag gjort ett paper om...."Inget av alternativen verkar sådär skitbra, så jag hade gärna sett hur det egentligen går till. När?

2010-11-30 @ 06:57:52
Malin säger:

Trixie: Det skulle bli tjatigt på ett bra sätt.Kattis: Hah! Fredagen den 17de håller jag minsann föredrag i Köpenhamn! Kan du då?

2010-11-30 @ 07:27:41Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...