Veckans Manikyr 10/07/28 + önskelista 

Den här veckan blev det den ljuslila OPI Rumple's Wiggin'. Jämfört med färgerna jag använder i vanliga fall kändes den något fisig, men nu när jag har vant mig (jag målade igår) så tror jag jag börjat gilla den.


Men nu bär det snart av till Sverige, och jag pallar inte dra med mig alla mina lack. Så om någon (läs "Tove eller Kattis") vore intresserad av att prova någon av färgerna så säg ifrån så tar jag med mig de ni vill testa. Annars tar jag bara med mig ett eller två åt mig själv.

Härnedan följer min kollektion som den ser ut nu (färgerna på bilderna är inte alltid helt representativa):

Från vänster: OPI Hot & Spicy, OPI An Affair in Red Square, OPI Bastille My Heart, OPI Purple With a Purpose och OPI Rumple's Wiggin'. De båda längst till höger är lite för blåa på bilden och mer lila i verkligheten, de två röda är mer röda egentligen (den i mitten är nästan blodröd) och de tre i mitten är subtilt glittriga.

Från vänster: OPI Gargantuan Green Grape, OPI Green-Wich Village, OPI Dating a Royal, OPI Sea? I Told You! och OPI What's With the Cattitude?. Den blåa i mitten är mer blå (royal blue som namnet antyder) och den andra från höger är något glittrig.

Från vänster: OPI Oh So Glam!, KOH Pearly White, KOH Hypnotic Mood och OPI Otherwise Engaged. De tre sista kan användas till Fransk Manikyr. Det rosa KOH-lacket skiftar lite i regnbågsfärger, därav namnet. Fast det gör det rosa OPI-lacket också, men mindre tydligt. Det vita lacket längst till vänster har lite guldglitter i sig; det var det jag använde på mitt bröllop (som om någon lade märke till det...).

Från vänster: OPI Lady In Black och ett silvrigt KOH-lack jag inte hittar namnet på.Kommentarer
Tove säger:

Bild 1: 4

Bild 2: 1,4,5

Bild 3: 3

Bild 4: 2Sådär, ett kilo till i väskan..=PVar köper du lackerna BTW? Och du, när du flyger hem, eller flyger någonstans alls i framtiden också, så letar jag efter en produkt från Deborah Nailspace, en grön smet som heter "Growth stimulator treatment" med kiwiextrakt i.. Om du hittar den och den kostar under 250 spänn så köp den till mig är du snäll..=) Hade varit topp!

2010-07-29 @ 15:17:27
Malin säger:

Haha du kan nästan prova en färg på varje nagel då! Har aldrig hört talas om Deborah Nail Space men när jag googlade det sä dök det upp en NASA-sida bland de tio första resultaten, så det är väl lovande! =DJag ska försöka ha det i åtanke. Det verkar nästan som om det är ett italienskt märke (?) och dit ska jag i oktober så kanske då. Om jag kommer ihåg...

2010-07-29 @ 15:30:17
Malin säger:

Och just det, lackerna köper jag här i Holland mestadels. Jag brukade köpa dem i en affär där jag hade rabatt med medlemskort men för nån vecka sen kom de på att det var ett misstag och att rabatten inte gällde OPI så nu vet jag inte var jag ska köpa längre. Men i Kanada har jag hittat de bästa (standard)-priserna på dem: $10 snarare än €14 (så typ halva priset)! Kattis lyckades inte ens hitta det billigare i Asien. Synd att man inte åker till Kanada så ofta...

2010-07-29 @ 15:34:27
Kattis säger:

Jag kan ta Hot & Spicy!

2010-07-30 @ 00:36:17
Malin säger:

Jag trodde inte du gillade orange Kattis. Men Hot & Spicy ar nog en av dem jag hade tagit med mig anda...

2010-07-30 @ 10:08:12
Tove säger:

Jepp.. som sagt, jag klarar inte riktigt av nagellack, så en del av dem vill jag kanske egentligen mest titta på, och använder kanske inte..=) Det är väl kanske framför allt de båda KOHlackerna jag är mest intresserad av, och sen det mittersta av de tre blåa OPIlackern..Får se om jag hittar dem till något vettigt pris i Sverige då, jag rör mig ju inte heller så mycket i Kanada..=) Jag vill dock inte ha så stora flaskor..=/

2010-07-30 @ 17:07:14
Tove säger:

BTW.. Hittade en rolig blogg om du är sugen på att göra något mer avancerat en dag..=)http://naildesign.blogg.se/

2010-07-30 @ 22:24:02Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...