Presentation 

Presentation avklarad! Näst sist på dagen, men shit vad skönt det var att ha den idag istället för typ på fredag! Efter sju och en halv timmes nagelbitande medans andra gav sina presentationer (inte för att jag lyssnade sådär jättenoga, jag var alldeles för nervös) så var det äntligen min tur.

Jag började med att tappa micken. Och sen försökte jag ansluta projektorn upp-och-ner och fattade inte varför kontakten inte passade i min Roxy.

När jag väl började prata läste jag den första sidan innantill för jag lyckades inte hitta min hjärna. Men sen kom jag till slut in i det tack var de fem sidorna jag pratat om så många gånger innan. Det var dock extra nervöst att visa de här resultaten för första gången i ett större sammanhang men folk verkade riktigt intresserade. Jag fick så många frågor efteråt att de inte hann med alla, vilket är ett bra tecken. Det visar på intresse och eftertänksamhet, inte att presentationen varit oklar. Säger de iaf.

Så jag är nöjd. Och lättad. Otroligt lättad. Nu känns det som om jag är på semester. Fast det blir ändå tidig kväll ikväll för det känner jag att jag behöver. Sådeså!

På tal om ingenting så vill jag ha den här laptopväskan:


Kommentarer
Trixie säger:

Snyggt jobbat! och snygg väska förresten....

2010-07-20 @ 00:12:45
Malin säger:

Jo, fin vaska men tyvarr kommer jag inte ha rad med den. iPhone 4 och iPad kommer namligen ut nastan precis samtidigt och jag maste saklart ha bada!Presentationen gick okej, men nu gar jag igenom den om och om igen i huvudet och ryser nar jag tanker pa vissa saker. Som nar jag missforstod en fraga och svarade pa nat helt annat... Menmen, snart kommer jag att sluta fokusera pa det daliga och bara komma ihag att JAG GJORDE DET!

2010-07-20 @ 13:43:12
Malin säger:

Forresten, idag har jag fatt en hel del kommentarer i andras presentationer sa jag gjorde tydligen intryck!

2010-07-20 @ 13:43:52
Tove säger:

Fan vad härligt! Bra jobbat!

Jag älskar känslan efter att man har klarat av en sån här sak.. Jag minns när jag var på seminarium i Finland och skulle hålla tal - SJUKT nervös var jag med tanke på publiken - och nervositeten satte sig på hjärnan långt innan. Det var bara mos där uppe och jag lyckades verkligen inte få ihop någonting som ens var i närheten av att låta vettigt. Talet skrevs till slut ihop färdigt på flygplanet Köpenhamn - Helsingfors, men jag fick gjort det och det gick riktigt bra faktiskt! Vilken kick det var när det var klart! Kan tänka mig att du har samma känsla..Jag tvivlar inte på att du gjorde det skitbra, så fokusera på det istället för de misstag du kanske begick. De som lyssnar vet inte vad du skulle säga, så om du missade något eller så så lär de inte ha märkt det ändå..=)

Kommer du hem någonting i sommar?

2010-07-20 @ 22:02:41Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...