Ow 

Inga mer skor från och med nu!

Igår kväll var jag så trött att jag nästan tvingade mig ut, men det var (ytterligare en) Hendriks avskedsfest så till slut lyckades vi ta oss till puben där vi sedan satt i ett par timmar och pratade med folk vi nyss spenderat en hel vecka med. Vid midnatt gick vi till en oerhört tråkig pub/klubb med livemusik och med en medelålder av typ 40.

Så vid ett-tiden lyckades Hendrik äntligen dra med mig till Mas-y-Mas, en klubb han alltid pratar om, medan Marcus gav upp och gick hem. Där köade vi i nästan en timme innan vi kom in och kunde trängas som sillar på det o-AC:ade dansgolvet. Men trots hemsk holländsk musik och trots att vi knappt kunde röra oss så var det rätt trevligt. Det var återigen nån som stötte på mig, fast han stötte på alla tjejer som kom ut från toaletten. Men det räknas ändå!

Mina fötter skriker dock på mig nu. Ännu en kväll i högklackat (om än andra skor än de från i onsdags) och jag har knappt nåt skinn kvar på högerhälen. Nu blir det flipflops den närmaste månaden! Och inköp av såna här:


Fast att man kan rulla ihop dem är väl bra, men vad gör man med skorna man byter med?!


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...