Liten uppdatering 

Jag har varit riktigt lat/upptagen ett tag nu, men just för tillfället är jag fast på jobbet tack vare världens skyfall och hjärnan har sagt "tack för idag, slut för idag" så jag passar på att skriva lite medan jag väntar. Såhär har veckan som gått varit:

Tisdag:
Vi såg Nederländerna - Uruguay hemma hos oss tillsammans med Floris och Craig. När Holland vunnit begav vi oss ut på stan. Vi gick åt det hållet ljudnivån förde oss och hittade världens gatufest vid en av kanalerna, så där spenderade vi en trevlig kväll med öl och sång.

Onsdag:
Vi såg Tyskland - Spanien hemma hos min handledare och hans familj eftersom vår tyske gruppmedlem Hendrik ska lämna oss till förmån för Kanada snart, och vår andre tyske gruppmedlem Tim ska flytta till San Francisco om ett par månader. Det var verkligen trevligt men det serverades alldeles för mycket god spansk mat (hans fru är spansk) så jag åt för mycket. Vi gjorde även slut på min handledares whiskey.

Torsdag:
Jobbade som besatt eftersom jag måste förbereda presentationen jag ska ge på stormötet i Edinburgh nästa vecka.

Fredag:
Jobbade som besatt tills borrel-tajm och tog det sen lugnt resten av kvällen.

Lördag:
Cyklade till stranden i Katwijk med Marcus och Edo, och brände mig ordentligt. Jag lyckades till och med få en brännblåsa under stortån tack vare den ytterst heta sanden.

Söndag:
Åkte till stranden i Haag med Marcus, Kattis och Ivar och två av deras vänner. Det var trevligt.
Sen tog vi oss hem på ett tåg fullt av orangea människor som dekorerade tågvagnen med flaggor och ballonger medans de åkte. Vi städade en del och sedan kom ett par av Marcus bröder på besök tillsammans med Elisabetta. Efter pizza begav vi oss till en av väderkvarnarna där vi tittade på Nederländerna - Spanien tillsammans med en himla massa andra. Det blev lite tystlåtet efteråt så vi gick hem nästan direkt.

Måndag:
Stannade hemma tills Marcus bror Josha (som sovit över tillsammans med Gabi) begett sig till sin nya lägenhet här i stan. Han ska nämligen börja med astrofysik här i september! Sen på kvällen spelade vi squash med Kattis och Ivar, och tittade sen på YouTube tills klockan var två på natten.

Tisdag:
Tog mig till jobbet sent men stannade också sent. Edinburgh närmar sig med stormsteg!

Onsdag:
Var tidigt på jobbet idag och är död nu. Men jag tror jag fått ihop det mesta till presentationen och nu har det slutat regna så nu ska jag bege mig hemåt! På fredag flyger jag till London för att hänga med Richelle ett par dagar, vilket ska bli kul, och på söndag flyger jag till Edinburgh. Jag saknar verkligen den staden ibland! Och sen på måndag är det dags för den hemska presentationen. Jag är redan nervös...


Kommentarer
Kattis säger:

Du suger på att uppdatera!

2010-07-18 @ 14:44:43
Malin säger:

Ska du saga! Jag har iaf ursakten att jag inte haft tillgang till internet sen den har uppdateringen!

2010-07-18 @ 23:33:32
Kattis säger:

Va, jag uppdaterar väl någorlunda?!

2010-07-19 @ 00:57:16Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...